KidExpo

Fedezd fel a legújabb játékokat, találd meg a legjobb karácsonyi ajándékokat, tudj meg mindent az egészséges és környezettudatos életmódról! A KidExpón a rengeteg újdonság mellett kreatív foglalkozások, izgalmas programok, előadások és tanácsadások is várnak.

3 napig a családoké a Budapest Aréna! Az ország egyik legnagyobb és legszínvonalasabb családi rendezvényén nívós márkák, elismert szakértők és színvonalas produkciók gondoskodnak a gyermekek és a szülők feltöltődéséről egyaránt.

Százféle program és foglalkozás várja a családokat, így szülők és a nagyobb gyerekek számára is biztosított a felhőtlen szórakozás a rendezvény ideje alatt. A tematikában kiemelt helyet kap a fenntarthatóság, környezettudatosság, a tudomány, a sport, az egészségmegőrzés is!

Kövess minket

a social csatornákon is!

Milyen programokkal készülünk? Milyen kiállítókkal találkozhatsz novemberben a KidExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon hasznos és szórakoztató tartalmakért!

Nagy szeretettel várunk a KidExpo társrendezvényén, az azonos jeggyel látogatható BabaMama Expón! Az ország legnagyobb és legszínvonalasabb baba-mama eseményén a legelismertebb szakértőktől kaphatsz választ a várandósság és kisbabás időszak minden kimondott és kimondatlan kérdésére.

150 kiállítónknál megnézheted, kipróbálhatod, és meg is vásárolhatod a legújabb kismama- és baba termékeket. Ne börzére számíts, nálunk nincsenek használt holmik és cserebere, csak olyan élmények, tudás és szolgáltatások, melyekkel akár egy teljes napot is kényelmesen és hasznosan tölthetsz el életed legcsodálatosabb szakaszában.

Kategóriák

Kiemelt programok

Minden program
2023 díjnyertes játékai a KidExpón!
2023 díjnyertes játékai a KidExpón!
Utazó Planetárium a Kidexpón
Utazó Planetárium a Kidexpón
Gondolkodj színesben! – Bársonykép színezés a KidExpón
Gondolkodj színesben! – Bársonykép színezés a KidExpón
Záróra után az Arénában - Da Vinci pizsamaparti
Záróra után az Arénában - Da Vinci pizsamaparti
Minden program