Jegyek

A rendezvényre érvényes belépőjegyek online ezen az oldalon válthatók. Diák- és nyugdíjas jegy csak a Budapest Aréna Jegypénztárában és az Interticket országos hálózatának partnerirodáiban vásárolható érvényes diákigazolvány bemutatásával. 

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét. A KidExpo és BabaMama Expo azonos jeggyel látogatható. A belépés 12 éves korig ingyenes.

 

A belépőjegyek ára levásárolható a REGIO JÁTÉK áruházaiban:

  • A felnőtt és kedvezményes belépőjegyek, valamint a tiszteletjegyek értéke 3.500 Ft, amely legalább 17.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.
  • A családi jegy értéke 8.000 Ft, amely legalább 40.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.

A levásárlás pontos feltételei:

A belépőjegy 2022. április 29. és május 31. között használható fel kedvezményként teljes árú saját márkás termék vásárlása esetén, az összes magyarországi REGIO JÁTÉK áruházban. A webáruházban a kedvezmény nem használható fel, más akcióval nem összevonható, vásárlásonként egy darab jegy használható fel. Kérjük, hogy beváltáskor a KidExpóra váltott belépőjegyed vagy online jegyed nyomtatott példányát add le a pénztárban!

 Felnőtt jegy

bármelyik napra
Elővételben:
3000 Ft
Április 29-től:
3500 Ft
Egyszeri belépés

VÁSÁRLÁS

Családi jegy

bármelyik napra
Elővételben:
7000 Ft
Április 29-től:
8000 Ft
Egyszeri belépés

2 felnőtt és maximum 3 diák, 18 éves korig. A belépés 12 éves korig ingyenes

VÁSÁRLÁS

Diák- és nyugdíjas jegy

bármelyik napra
2000 Ft
Egyszeri belépés

Kizárólag személyesen, jogosultság igazolásával vásárolható.

Kövess minket

a social csatornákon is!

Milyen programokkal készülünk? Milyen kiállítókkal találkozhatsz novemberben a KidExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon hasznos és szórakoztató tartalmakért!