Jegyek

Kerüld el a sorban állást, és vedd meg jegyed kedvezményesen elővételben! Belépőjegyek online 2023. október 23-tól válthatók, személyesen pedig az Interticket országos hálózatának partnerirodáiban, valamint a Budapest Aréna Jegypénztárában. 

Diák- és nyugdíjas jegy csak a Budapest Aréna Jegypénztárában és az Interticket partnerirodáiban vásárolható érvényes diákigazolvány bemutatásával.

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, és tartalmazza az Áfa összegét. A belépés 12 éves korig ingyenes! A BabaMama Expo és KidExpo azonos jeggyel látogatható. 

A belépőjegyek ára levásárolható a REGIO JÁTÉK áruházaiban:

  • A felnőtt és kedvezményes belépőjegyek, valamint a tiszteletjegyek értéke 4.000 Ft, amely legalább 20.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.

  • A családi jegy értéke 8.000 Ft, amely legalább 40.000 Ft összegű vásárlás esetén használható fel.

A levásárlás pontos feltételei:

A belépőjegy 2023. november 24 – december 10. között használható fel kedvezményként teljes árú saját márkás termék vásárlása esetén, az összes magyarországi REGIO JÁTÉK áruházban. A webáruházban a kedvezmény nem használható fel, más akcióval nem összevonható, vásárlásonként egy darab jegy használható fel. Kérjük, hogy beváltáskor a KidExpóra váltott belépőjegyed vagy online jegyed nyomtatott példányát add le a pénztárban! 

Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a megjelölt jegyárak nem tartalmazzák a kényelmi díj összegét. A kényelmi díj a jegyárakra vetített 3 % + 200 forint, amely az ÁFA összegét tartalmazza. Kényelmi díj online jegyvásárlás esetén, valamint az Interticket országos hálózatában történő személyes vásárlás esetén kerül felszámításra.

A Budapest Aréna Jegypénztárában történő helyszíni vásárlás esetén nincs kényelmi díj, és itt nem csak a KidExpo ideje alatt, hanem elővételben is lehet jegyet vásárolni. A Jegypénztár minden Aréna eseménynapon - amikor van valamilyen rendezvény az Arénában - a kapunyitás előtt egy órával nyit és a kezdési időpont után 15 perccel zár.

 Felnőtt jegy

bármelyik napra
Elővételben:
3000 Ft
November 24-től:
4000 Ft
Egyszeri belépés

VÁSÁRLÁS

Családi jegy

bármelyik napra
Elővételben:
7000 Ft
November 24-től:
8000 Ft
Egyszeri belépés

2 felnőtt és maximum 3 diák, 18 éves korig. A belépés 12 éves korig ingyenes!

VÁSÁRLÁS

Diák- és nyugdíjas jegy

bármelyik napra
2000 Ft
Egyszeri belépés

Kizárólag személyesen, jogosultság igazolásával vásárolható.

Kövess minket

a social csatornákon is!

Milyen programokkal készülünk? Milyen kiállítókkal találkozhatsz novemberben a KidExpón? Csatlakozz hozzánk Facebookon, és kövess minket Instagramon hasznos és szórakoztató tartalmakért!