VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Nintendo klasszikusok és újdonságok várnak a KidExpón

Nintendo klasszikusok és újdonságok várnak a KidExpón

Az idei KidExpo elképzelhetetlen lenne a Nintendo sztárjai – Mario, Peach, Bowser, Link, Zelda, az Inklingek és a többiek – nélkül! Várunk a hivatalos magyarországi Nintendo forgalmazó, a ConQuest Entertainment 9-es számú standján, ahol kipróbálhatod a világszerte már több mint 130 millió példányban értékesített Nintendo Switch konzolcsalád tagjait – a Lite konzoltól egészen a csúcskategóriás OLED Modellig.

Játssz egyedül a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom és a Super Mario RPG játékokban, vagy vesd magad varázslatos kalandokba barátaid oldalán a Super Mario Bros. Wonder, a Splatoon 3, a Pikmin 4, vagy épp a New Super Mario Bros U Deluxe címekben. Száguldozz kedvenc hőseiddel a Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass 48 új és visszatérő pályáján, és mozgasd át magad a Nintendo Switch Sports-szal!

Ha pedig egy igazán különleges fotólehetőségre vágysz, örökítsd meg magad a Mario játékok legendás zöld csöveivel a 2b standon, amelyek már 1983 óta szállítják új kalandok felé a játékosokat!