VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Gondolkodj színesben! – Bársonykép színezés a KidExpón

Gondolkodj színesben! – Bársonykép színezés a KidExpón

A KidExpo idei programkínálata jócskán bővelkedik kreatív és kézműves elemekben. Az egyik újdonság a Colorvelvet bársonykép színezés lesz. A Colorvelvet egy készségfejlesztő színező, amit kisgyerekek és felnőttek is bátran kipróbálhatnak. A minták speciális nedvszívó kartonra készülnek és a legváltozatosabb technikákkal színezhetőek egyszerűen, a kép alapvonalait követve. A puha bársony, amely követi a kép kontúrjait, szinte kíséri a kezet a színezéskor. A nonfiguratív minták vagy épp történelmi, természeti tematikájú képek színezés után kis műalkotásokká válnak.

A bársonykép készítés az egész családnak jó szórakozás lehet és hasznos is, ugyanis az alkotási folyamat fejleszti az írásképét, valamint a koncentrációt, ezért kifejezetten ajánlott hiperaktív és figyelemzavaros gyerekek számára. Felnőtteknek a színezés feltöltődést és nyugalmat ad, idősebb embereknél pedig a remegő kéz ellen nyújthat segítséget.

A főként társasjátékokat és ezekhez való alkatrészeket forgalmazó A-gameshop standjánál nem csak színezni lehet majd. Megismerkedhettek a legmenőbb társasokkal és vásárlásra is lehetőség lesz a slágertermékek kínálatából.