< VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Meteor CEE – Ty

A Meteor Csoport 1993-ban kezdte meg tevékenységét, és azóta saját leányvállalatokkal működik 17 országban. A cégcsoport jelen van Európában, Japánban, Indiában és Indonéziában, mindösszesen 255 alkalmazottal. A Meteor Csoport kiemelkedő szerepet tölt be piacvezető termékcsaládok forgalmazásában. A vállalat partnerei között találhatóak: hipermarketek, szupermarketek, benzinkúthálózatok, játék- és ajándékboltok, diszkontáruházak, drogériák, vegyesboltok, élelmiszerboltok, barkácsáruházak, valamint számos más független nagy és kiskereskedő. A Meteor európai központja Budapesten, Magyarországon, az ázsiai központ Tokióban, Japánban található. 2014 óta a Meteor vezető szerepet tölt be az ajándéktárgyak forgalmazásában, kiemelt képviselője a TY Inc. által gyártott termékeknek.

A Ty Inc. 1986-ban alakult. Egy az amerikai vállalat plüssfigurákat gyárt, székhelyük az Illinois állambeli Westmontban található. Legismertebb termékeik a BeanieBOOS és a BeanieBabies.  A Ty plüssfigurák nem csak egyszerű pihe-puha, óriás szemű és szeretnivaló plüssök - nevük, személyiségük és még születésnapjuk is van!

Minden TY plüssön található egy címke a cég logójával és a játék nevével, illetve "születésének" dátumával. Érdekesség, hogy egy kis vers is látható a karakter legjellemzőbb vonásaival. Ez az egyetlen cég a világon, amely ilyen széles plüss termékválasztékkal rendelkezik. A TY választékában kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvencüket.
 

Kiállítói programok és újdonságok