< VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Felelős Szülők Iskolája

A Felelős Szülők Iskolája 2010 óta működő aktív szakmai és civil közösség, mely keretén belül az ideális gyermeknevelésre, az „elég jól” működő családra és a felelős szülői attitűdre keressük a válaszokat.

Weboldalukon, blogos felületükön és YouTube csatornájukon szakértőket, közéleti személyiségeket kérdznek oktatási, pszichológiai, mentálhigiénés vonatkozásban a gyermeknevelés, fejlesztés és a családi minták, életmód témájában. Weboldalukon közel 4000 szakmai cikk várja az érdeklődő szülőket, pedagógusokat, szakembereket, egy szóval mindenkit, aki gyerekekkel foglalkozik.

Edukációs előadásokat, kerekasztal beszélgetéseket, workshopokat, családi rendezvényeket szerveznek, melyek fő célja a szülők és a gyerekekkel foglalkozó szakemberek érzékenyítése, edukálása, ismereteinek tágítása, szemléletének formálása, valamint a társadalmi felelősségvállalás elősegítése. Szakértőik olyan gyakorló pedagógusok, pszichológusok, mentálhigiénés szakemberek, konduktorok és művészek, akik cikkeiken, előadásaikon keresztül adnak útmutatást iskolaválasztással, tehetséggondozással, érzelmi intelligenciafejlesztéssel, képesség- és készségfejlesztéssel kapcsolatos kérdésekre.

Jótékonysági missziójuk keretében bevételeink egy részéből a Honvéd Kórházban működő Koraszülött Alapítványt támogatják.

Kiállítói programok és újdonságok