< VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Dressy Kidz

Dressy® Kidz: a márkás, minőségi új- és használt gyerekruha birodalom

Dressy® Kidz kínálatában az ismert európai és amerikai márkák mellett számos csak általuk forgalmazott márkával is találkozhatsz (pl. Children’s Place, M&Co., Monsoon, G.F. Ferré, Lola Liza, Rosalita stb.). Ruháik színesek, mintásak és mindenkor a legutolsó divat szerinti darabok, hogy a legkisebbek megjelenése is a legtökéletesebb lehessen.

2008 óta foglalkoznak baby-, gyermek- és kamaszruha forgalmazással (koraszülött mérettől 176-ig). A mára már védjegyezett Dressy® Kidz márkanevet 2016-ban vezették be, ahol a kedves és kissé ábrándos, művészlelkű „pitypangos kislány”, Dr.Essy, a „divatdoktor” vált arculatuk fő elemévé. 2023-ban csatlakozott hozzá !Ph.Ilo (ejtsd: Filó), a „tudor”, az abszolút földön járó tudós, aki a legprofibb ügyfélélményért felel.

Termékeiket személyesen Budapesten a XV. kerületi Pólus Centerben levő üzletükben tudod megvásárolni. Megújult webshopjuk (www.dressy.hu) pedig 2024. februárjától már nemcsak magyar, hanem angol nyelven is elérhetővé válik a világ minden tájáról.

Weboldal
www.dressy.hu