< VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

A berlini központú Da Vinci Media szórakoztató ismeretterjesztő műsorokat kínál gyermekeknek és az egész családnak a hét minden napján a 24 órában sugárzó Da Vinci TV-csatornán – mely a Da Vinci Kids és Da Vinci Learning programblokkokból áll -, valamint a Da Vinci Kids interaktív online videotár applikáció segítségével. A Da Vinci inspiráló és díjnyertes programjai biztonságos és pozitív környezetet jelentenek az ifjú nézőknek, kizárva minden erőszakos vagy nem megfelelő tartalmat.

A több mint 2500 olyan videóval – melyeket a nap bármely szakában, nyugodtan meg lehet tekinteni -, a Da Vinci arra ösztönzi a nézőket, hogy tegyék teljesebbé és különlegesebbé az életüket. Lelkes mesemondók, akik az ismeretanyagokat lebilincselő és izgalmas elmekalanddá változtatnak – mindezt kreatív vizualizációs technikák és hasznos oktató tartalmak felhasználásával.

Műsoraik okosak, kísérletezők, gondolatébresztők, hitelesek és fejlesztőek. Olyan környezetet alkotnak, melyben a család együtt vehet részt a közös tanulás kalandjában.