< VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Bioray

„Úgy vélem, a tünetek nem félelmet keltenek, hanem irányt mutatnak. A test csodálatos organizmus, amely tökéletes egyensúlyba hozható jó minőségű élelmiszer, víz, mozgás, egészséges gondolatok és gyógynövények által.”                

Stephanie Ray, vezérigazgató (CEO) és elnök

A BIORAY amerikai cég, több mint 30 éve a természet és tudomány egyensúlyát használja, biztonságos, kíméletes és hatásos gyógynövény cseppek előállítására, az egészség, a vitalitás támogatására. A BIORAY termékeket klinikai környezetben fejlesztették ki, és klinikailag tesztelt összetevőkből, szabadalmaztatott eljárásokkal állítják elő, szigorú minőségbiztosítási követelmények szerint. A termékek gyógynövénykivonatok alkoholmentes kombinációi, amelyek a napi méregtelenítést és a belső szervek megfelelő működését támogatják. 4 célcsoport részére állnak rendelkezésre: 1. csecsemők (0.naptól 12 hónapos korig), 2. gyerekek (1 éves kortól 12 éves korig), 3. felnőttek (12 éves kortól idős korig), 4. speciális pl. menstruációs panaszok enyhítése.

Bioray Kids 100-% ban természetes összetevőket tartalmazó, alkoholmentes gyógynövénykivonatok gyerekek részére, 1 éves kortól 12 éves korig. A cseppek az alábbi problémák megoldásában nyújtanak segítséget: hangulat és koncentráció zavarok, vagy alvási problémák, vagy székrekedés, vagy gyomorpanaszok/puffadás, vagy indokolatlan dühkitörés, vagy kórokozó terheltség, vagy immunrendszer működési zavarok.  Valamennyi termék mesterséges ízesítőszerektől mentes, alkoholmentes, tejmentes, GMO mentes, szójamentes, gluténmentes, vegán.

 A Babamama EXpo ideje alatt on-line tanácsadással állunk rendelkezésre a csecsemő és gyerekbetegségek vonatkozásában. Az info@bioray.hu emailcímre küldött kérdésekre Dr. Póta György gyermekorvos az Expot követő 48 órán belül írásban válaszol.

Weboldal
www.bioray.hu