VISSZA A PROGRAMOKHOZ

Végtelen élményekkel vár a Simba játszóház!

Végtelen élményekkel vár a Simba játszóház!

Láttatok egy klassz reklámot a tévében, de vásárlás előtt inkább kipróbálnátok a játékot? Akkor a KidExpo Simba játszóházában a helyetek, ahol a legmenőbb játékok széles palettájából válogathattok kedvetekre!

Versenyautók, terepjárók, helikopterek és más vagány járgányok, tűzoltóállomás, rendőrőrs és dinoszauruszok éppúgy felsorakoznak a játszóházban, mint a játék- és Steffi babák, cuki kiskutyák és persze a bébijátékok sokasága. A Simba játszóházban szerepjátékokat is kipróbálhattok, zenélhettek, különböző mozgásos és kültéri játékokkal is megismerkedhettek!

Ha kedvenced Sam a tűzoltó, akkor szintén itt a helyed, hiszen vele is találkozhatsz! A Simba Toys évről évre azon dolgozik, hogy a lehető legszélesebb választékot kínálja vásárlói számára a bébi játékoktól a kamaszokat is rabul ejtő „játékcsodákig”.  A vállalat nevéhez világszerte ismert márkanevek köthetők, mint például Eichhorn, Dickie, Majorette, Smoby, Ecoiffier, Big, Steffi Love, JADA, Noris és a John. Próbáljátok ki ti is ezeket a minőségi játékokat a KidExpón november 24-26. között a Budapest Sportarénában!