< VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

Bunny Boutique

Készítsétek el saját plüssötöket a Bunny Boutique standján, öltöztessétek őket és varázsoljátok egyedivé a különböző kiegészítőkkel, és legyen örök barátotok!

Mindenki szereti a plüssállatokat, de azok még jobban a szívünkhöz nőnek, amelyeket mi magunk készítünk el és töltünk meg szeretettel. Hogy az élmény is örökre szóló legyen egy nagy, különleges és látványos pelyhesítőgéppel állíthatjátok össze saját kedvenceteket (a pelyhet egy pedál segítségével irányíthatjátok a plüssállatba, amíg az a kívánt puhaságot el nem éri), miközben szeretetet, puszikat és jókedvet tölthettek a bundába. 

A pehelytöltés után illatokat és hangokat is helyezhettek a plüssbe, amely akár a saját hangotok is lehet! Ezután nincs más dolgotok, mint kitölteni az elkészült plüssállat születési bizonyítványát: nevezzétek el őt, mérjétek meg súlyát és magasságát. Innentől már csak a képzeletetek szab határt, hogy melyik nap milyen ruhába, jelmezbe bújtatjátok. az egyszerű pólóktól a tündérruhákig minden alkalomra megtaláljátok az ideális öltözéket a plüss számára is.

Kiállítói programok és újdonságok