< VISSZA A KIÁLLÍTÓKHOZ

A-gameshop

Az A-games 2014-ben alakult, elsődleges célja, hogy minőségi társasjátékokat jelentessen meg a hazai és nemzetközi piacokon. Termékeik között megtalálhatók gyerekjátékok, családi játékok, gamer játékok egyaránt. Táblás és kártya játékaiknál fontosnak tartják a megjelenést, ezért aprólékosan kidolgozott, igényes rajzok színesítik játékaik alkotóelemeit.

2016-tól indították el webshopjukat, melyen keresztül megrendelhetők saját termékeik és több más kiadó gondosan válogatott játékai, kártyái. Több mint 100 féle kártya és több mint 500 féle társasjáték közül lehet válogatni. Ezek között vannak, oktató, fejlesztő, parti, családi és összetett gamer játékok egyaránt. A játékok és kártyák kiválasztásakor ügyelnek mind a minőségre, mind a játékélmény magas színvonalára. A webshopban található összes játékot kipróbálták és így saját tapasztalataikat felhasználva válogatták a termékeket.

2017-től játék alkatrészek forgalmazásával is foglalkoznak. Több mint 1800 féle kiváló minőségű, német, japán és magyar termékek folyamatosan bővülő választékával igyekeznek kielégíteni minden igényt. 2018-tól egyedi mintázatú fa dobókockákat is lehet rendelni webshopukból. Rövid határidőre, kiváló minőségű fa dobókockákra készítik el a kért mintázatokat. 2019-ben megújult webshopjuk, melynek köszönhetően még gyorsabban és egyszerűbben lehet rendelést leadni.

Weboldal
a-gameshop.hu

Kiállítói programok és újdonságok