Programok

Színház, Zene, Mozi, Gyerekeknek a Richter Gedeonnál!

A gyerekek figyelmének lekötése nagy feladat és felelősség. A kicsik és nagyobbak határtalan fantáziájuk kimeríthetetlen. Mindenre fogékonyak, éppen ezért fontos a speciálisan számukra kifejlesztett módszerek megismertetése, hiszen az ilyen lehetőségeken keresztül tudják összekapcsolni a saját egyéni világukat a felnőttek számára látható és megszűrt világ között.

A foglalkozásokat Szűcs Péter Pál színművész, zenész, hangutánzó, és origami nagymester vezeti, folyamatosan kommunikálva a gyerekekkel, akit ők csak PP-nek hívnak. Az ismert klasszikusok mellett saját szerzeményeit, megzenésítéseit élőben hallhatjuk, amelyet most kiegészít egy ősi japán találmánnyal a Kamishibai Papírszínházzal! Ez a szimbólumokkal teli megközelítés -a történet, a képek, és PP saját hanghatású előadásmódja- óriási segítséget nyújthat a gondolatébresztésben, a közösségi értékek közvetítésében és bizonyos szituációk feloldásában, úgy hogy közben képes a gyerekek figyelmét maximálisan fókuszálni, ennek a csodálatos ajtónak felnyitásakor.

Színház, Zene, Mozi, Gyerekeknek a Richter Gedeonnál!

Összes program
Regisztrálj és Nyerj!

Regisztrálj most, és nyerd meg
értékes ajándékaink egyikét!

Regisztrálok!

Notice: Undefined index: cookie_accepted in /var/www/vhosts/kidexpo.hu/httpdocs/wp-content/themes/gyerekvilag/cookie.php on line 5