Programok

Otthonteremtő Családi Játszótér

A családi otthonteremtési kedvezménnyel kapcsolatos tájékoztatással és Otthonteremtő Családi Játszótérrel várja az idén az érdeklődő családokat a KidExpón a Budapest Sportarénában az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A KidExpón az EMMI Központi Ügyfélszolgálati Iroda munkatársai a családi otthonteremtési kedvezményről (CSOK) adnak tájékoztatást az érdeklődő látogatóknak.
A minisztériumi standon a vásár forgatagában pihenni vágyó kicsiknek és nagyoknak családbarát körülmények között pihenési és kikapcsolódási lehetőséget is biztosít a Családi Otthonteremtő Játszótér varázslatos Mesevárosa és kézműves alkotóháza. A közösségi játszótérre érkező családokat izgalmas családi játéktér fogadja, ahol mindenki kedvére alakíthatja, festheti, díszítheti saját mesebeli házát és gyarapíthatja a folyamatosan épülő Mesevárost. Az idén egy különleges programmal bővül a Családi Meseváros közösségi játszótér programja, hiszen a Fess velem – Fess nekem játékban neves gyermekkönyv illusztrátorok is részt vesznek a város alakításában. A családok Kállai Nagy Krisztával és Rófusz Kingával találkozhatnak alkotás közben. A házikókat díszítő festőműhely mellett játékmesterek várnak minden szorgos, dolgos, ügyes kezű alkotni vágyót a kézműves alkotóházban, ahol különleges technikákkal készíthetik el a Cégér – Textil – Kiskertész és Üveg műhelyben a meseváros otthonainak és a gyerekszobáknak díszeit. Az alkotásban elfáradt gyermekek pedig bebújhatnak, megpihenhetnek a babzsákokkal, kisszékekkel kialakított pihenő és mesélő kuckóban.
Tekintsd meg az Otthonteremtő Játszótér facebook oldalát.
Látogass el családoddal a KidExpóra az EMMI standjához,
és legyél részese a Családi Meseváros születésének!

Otthonteremtő Családi Játszótér

Összes program
Regisztrálj és Nyerj!

Regisztrálj most, és nyerd meg
értékes ajándékaink egyikét!

Regisztrálok!

Notice: Undefined index: cookie_accepted in /var/www/vhosts/kidexpo.hu/httpdocs/wp-content/themes/gyerekvilag/cookie.php on line 5