Programok

OTP Lakástakarék Élménygalaxis

A Lakástakarék Élménygalaxisa a jövőbe repít: csillagászok várnak naponta 11 előadással az Utazó Planetáriumban, és űrsétát is tehetsz a Virtuális Valóság élménysarokban. Az Űrkézműves sarokban elkészítheted vagy 3D tollal megrajzolhatod a legszükségesebb asztronauta kellékeket, és rengeteg élménnyel vár a Star Wars LEGO asztala is. Ha ellátogatsz az Élménygalaxisba, személyesen is találkozhatsz a világhírű magyar holdjáró, a Puli feltalálóival, ráadásként pedig egy próbakörre is elviheted!

A csillagos eget bámulni esténként a fűben heverészve az egyik legjobb buli a világon, ugye? Milyen jó lenne többet tudni a ragyogóan fényes pontokról odafönt! Kívánságod számunkra parancs! Az Utazó Planetáriumában tizenegy féle előadás közül válogathatsz érdeklődésed szerint. Benevezhetsz egy igazi űrbéli kirándulásra, és közben megismerkedhetsz az állatövi jegyekkel, megmutatunk egy valódi napfogyatkozást, csatlakozhatsz Aba a manófiú és Lana a tündérlány éjszakai űrutazásához, de eláruljuk azt is, hogy miként működik egy valódi távcső. Sőt, most kapaszkodj meg, még a Holdra is elviszünk! Regisztrálj előre, hogy semmi érdekesről ne maradj le a hétvégén!

3_2_02_utazo_planetarium
3_2_06_vr

Egy szemüveg, amit ha felveszel, pillanatok alatt egy másik világban találod magad. Számítógépen játszani is nagyon jó, de egészen más, amikor egy VR szemüveggel a fejeden tapasztalhatod meg az élményeket. Kalandozz a naprendszerben, érezd a ritmust, és építsd fel saját világodat! A sorban állás garantált, úgyhogy jobb lesz sietni!

Hagyjam játszani vagy inkább járjon külön angolra és zenélni, mert most van a legfogékonyabb korban? Hány szülő próbál okos lenni ezekben a kérdésekben… A döntés elkerülhetetlen, az arany középutat pedig nehéz megtalálni. Mégis mit tanuljon egyáltalán egy óvodás gyerek? Az Okos Ovisok csapata tudásfelmérő teszttel és többféle képességfejlesztő játékkal készül a kicsiknek és a nagyobbaknak. A hagyományos társasjátékot kedvelők mellett a technika vívmányait szívesen használó szülőknek is kedveznek, hiszen izgalmas applikációból sem lesz hiány! Űrrajongók figyelem, nektek biztosan itt a helyetek!

3_2_05_okos_ovisok
3_2_03_puli Álmodoztál már arról, hogy űrhajós leszel, esetleg más bolygókat hódítasz meg? Akkor itt a helyed a Puli Space bemutatkozásán! Megnézheted működés közben annak a holdjárónak a földi prototípusát, amelyet szeretnének égi kísérőnkre, a Holdra eljuttatni. A bátrabbak akár irányíthatják is a Pulit, sőt a még bátrabbak “Rover masszázsban” is részesülhetnek! Elképzelted milyen lehet egy Holdbázis? Hát a Puli Space-nél mutatnak egyet! Nagyméretű LEGO-terepasztalukon feladatokat hajthatsz végre egy kis LEGO-robottal, mindezek mellett megismerkedhetsz a csapattagjaikkal, megnézheted a Puli-rover kalandjait a sivatagban és egy vulkán oldalán, illetve megtudhatod azt is, hogyan segíthetsz a Hold elérésében.

Te is Star Wars rajongó vagy? Legszívesebben a Millenium Falcononnal utaznál az iskolába? Álmaidban egy messzi-messzi galaxisban jársz, ahol Darth Vader és a Birodalom ellen harcolsz? Akkor jobban teszed, ha már nyitáskor felkeresed a KidExpo Star Wars Lego asztalát. Gyere és barátaiddal éld újra Az ébredő erő történetét!

3_2_04_legogalaxis
3_2_07_urkezmuves_sarok

Készítsd el a saját űrhajód! Egy kézműves sarokban nem csak varrni és hímezni lehet, az OTP Lakástakarék Élménygalaxisban legalábbis biztosan nem! Itt az igazi asztronautáknak is terem babér! Készíts űrhajót, űrhajós pálcikabábot és menő hűtőmágnest magadnak vagy barátaidnak! De mutatunk még egy különlegességet: kipróbálhatjátok milyen az, ha a képzelet azonnal kézzelfoghatóvá válik. A 3D tollal bármit rajzolsz, a hőre lágyuló műanyag a levegőben megszilárdulva azonnal életre kel. Láttál már ilyet?

Összes program
Regisztrálj és Nyerj!

Regisztrálj most, és nyerd meg
értékes ajándékaink egyikét!

Regisztrálok!