Programok

Biztonságos médiahasználat

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) standján a hatóság szakemberei a helyszínen játékok segítségével adják át a nélkülözhetetlen tudást a gyerekeknek: legyen szó az adatvédelemről vagy a hírközlési eszközök működésének szemléltetéséről.

Az Expón kívül is tájékozódhattok arról, hogy gyermeked hogyan használhatná biztonságosan és mégis élvezetesen a médiaeszközöket.

Látogass el az NMHH www.gyermekbarat.nmhh.hu weboldalára, ahol számos hasznos tanácsot és linket találsz, amelyek a segítségedre lehetnek abban, hogyan védd meg gyermekedet az online térben!

Ingyenesen tölthetsz le szűrőszoftvereket számítógépre és okostelefonra egyaránt, tippeket kaphatsz, hogyan használd a tévékészülék gyermekzár funkcióját, bejelenthetsz kiskorúakra veszélyes médiatartalmakat a szintén az NMHH által működtetett www.internethotline.hu  oldalon, olvashatsz a Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központról és a korhatárkarikák funkciójáról!

Biztonságos médiahasználat

Összes program
Regisztrálj és Nyerj!

Regisztrálj most, és nyerd meg
értékes ajándékaink egyikét!

Regisztrálok!

Notice: Undefined index: cookie_accepted in /var/www/vhosts/kidexpo.hu/httpdocs/wp-content/themes/gyerekvilag/cookie.php on line 5