Programok

Bio világ a MOGLI szemével

Ha szereted az eredeti Dzsungel könyve történetet és fontos számodra, hogy minőségi élelmiszerekkel tápláld gyermeked, látogass el a MOGLI standjához, ahol izgalmas játékokkal, bio finomságokkal, dzsungel hangulatban várnak Téged!

A MOGLI márkanév valójában a Maugli név német megfelelője,  a termékek megálmodóit az igazi „A dzsungel könyve” inspirálta. A MOGLI szorosan kötődik a természethez és az általa képviselt valódi értékekhez, valamint a természetben fellelhető organikus élelmiszerekhez, ahogyan Maugli és barátai is a dzsungel nyújtotta finomságokat választották.

A MOGLI csak olyan alapanyagokat dolgoz fel, amelyek 100%-ban bio minősítésűek, nem tartalmaznak színezőanyagokat, hozzáadott finomított cukrot és mesterséges édesítőszereket. A márka küldetése, hogy segítsen a szülőnek abban, hogy már a kezdetektől az igazán jóra, így az egészséges táplálkozásra nevelhesse gyermekeit és finom, természetes és bio táplálékokkal láthassa el őket.

Bio világ a MOGLI szemével

Összes program
Regisztrálj és Nyerj!

Regisztrálj most, és nyerd meg
értékes ajándékaink egyikét!

Regisztrálok!

Notice: Undefined index: cookie_accepted in /var/www/vhosts/kidexpo.hu/httpdocs/wp-content/themes/gyerekvilag/cookie.php on line 5