Programok

20 év után visszatér a Tamagotchi

A Tamagotchi, a 90-es évek egyik legismertebb slágerterméke visszatér, hiszen ez az év a megjelenésének 20. évfordulója. A korábbi változat még kicsit nagyobb volt, ez az új változat ugyan picit kisebb, de a használata is egyszerűbb.

A parányi LCD képernyőn egy tojásból kikelő kisállatot kell gondoznunk nap nap után. Fejlődésének első szakaszában még baba, és úgy is gondoskodhatsz róla, mint egy valódi kisbabáról; hiszen ő is alszik, eszik és bekakil, amit természetesen mielőbb fel kell takarítanunk. Amint gondoskodásra szorul, hangjelzéssel hívja fel magára figyelmünket. Ha éppen rosszkedvű, vagy éhes, cukorkával vagy étellel kiengesztelheted. Ha nem gondoskodtál róla megfelelően, nem gyógyítottad meg, vagy csak egyszerűen megöregedett, Tamagotchid meghal. Ekkor egy kis sírhant képe jelenik meg a kijelzőn. De semmi pánik! A reset gomb segítségével új tojás kikeltésébe kezdhetsz.

Látogass el a Modell&Hobby standjára, és szerezz be egy saját példányt!

20 év után visszatér a Tamagotchi

Összes program
Regisztrálj és Nyerj!

Regisztrálj most, és nyerd meg
értékes ajándékaink egyikét!

Regisztrálok!

Notice: Undefined index: cookie_accepted in /var/www/vhosts/kidexpo.hu/httpdocs/wp-content/themes/gyerekvilag/cookie.php on line 5